Tässä ihan eka-ensimmäiseni 3D-juttu. Sinooperin kurssilla tehty kortti:

1038382.jpg
Kortissa kauttaaltaan käytetty paksumpaa tarraa, tuon yhden työn jälkeen olen mieltynyt ohuempaan (ei näy niin helposti).

1038443.jpg
Tämäkin ihan ensimmäisiä 3D-kuviani, siitä halusi tulla synttärikortti jollekulle, alla tilaa lisätä esim. saajan nimi, päivämäärä tai täytetyt vuodet tai jotain muuta vastaavaa. Tahdon siis sanoa, että noin tyhjäksi kortti ei jää sitten kun se joskus käyttöön päätyy.

1038437.jpg
Tämä kello taisi olla ensimmäisiä decoupage-juttujani, onnistui yllättävän hyvin! Myöhemmin huomasin, että olin ottanut servetistä vain yhden kerroksen pois taustalta, ehkä se osasyy että kuva pysyi noin hyvin kasassa (myöhemmin nimittäin tahtoo hajota koko servetti, ehkä hiukka vikaa tekniikassa).

Nyt muuten huomasin että tuo kuva on väärinpäin. Kuva on nimittäin otettu keskiyön tienoilla, eli vartti vajaa 12 eikä puoli 9 niinkuin tuosta voisi äkkiseltään ajatella. Mietinkin että mikä tuossa kuvassa oikein on vikana!

1038419.jpg
Kellon kanssa samoihin aikoihin valmistui tuo servettiteline (eli pari-kolme kk sitten) ja nyt viikonloppuna servettitelineelle kaveriksi ja pariksi tuo suodatinpussiteline. Edelleen, keskiyöllä otettuja kuvia joten valitan häiriöitä valoisuudessa. Ihan nättejä ne on, uskokaa pois!