Eilen oli jälleen Sinooperin kurssi, joulukortti-aiheella tällä kertaa.
Alla kurssin satoa, PAHOITTELEN kuvien laatua, mikä lie vika kamerassa (kuvaajassa ei tietenkään huomauttamista) kun tuollai tärähteleviä kuvia tuli.

1043137.jpg
Aloitimme 3D-työstä, vähän kiiruulla leikkelin joten kovin tarkkaa työtä ei ole (näkyy valkoista reunoissa) mutta kun oli kiire päästä testaamaan leimailua!!

1043147.jpg
Tosi tärähtänyt kuva :(
Pieni enkelileima tummansinisellä pohjalla, sitten tuommoista itsetehtyä (?) pahvia, korttipohja ja paperinaru selkämyksessä. Korttipohja on todella kaunis, kultaaheijastava tummansininen.

1043136.jpg
Sitten kolmas kortti, ensin leimasimella tuo enkelikuva valkoiselle paperille, kohojauhetta päälle, kuumapuhallus ja hiano tuli. Tausta tummansininen lahjapaperipalanen, korttipohja kaunis hopeanharmaa.

1043144.jpg
Neljäs kortti, tai sen materiaalit, toivat mieleen ala-asteen käsityötunnit! Säkkikangas tuoksui ihan samalta kuin joskus aikoinaan ala-asteella! Huopasydämiäkin on varmaan joskus tullut leikeltyä. Sydämen reunus on kultahileliimaa, kuva jälleen vääristää totuutta, kyllä tuossa oikeassakin reunassa sitä hilettä on vähän enemmän miltä näyttää.

1043150.jpg
Viides kortti jälleen sarjaa: Yksinkertainen on kaunista. Huopatähtiä ja kaistale eriväristä kartonkia, paperinaru selkämykseen.

1043140.jpg
Kuudes ja samalla kurssi-illan viimeinen kortti tässä. Huovasta leikattu kolmio jonka läpi pujotettu metallilankaa. Kuusi liimalla korttipohjaan kiinni, samalla rypytetty kuuseen muotoa. Nopea tehdä eikä materiaalitkaan maltaita maksa.