Eilinen posti toi lisää "eineksiä" tai "puolivalmisteita", ihan millä nimellä niitä haluaakin kukakin kutsua. Itse sanon niitä mieluummin inspiraation tuojiksi tai tutustumispaketeiksi. Tai voihan ne eineksiäkin olla, mutta positiivisessa mielessä!

1094143.jpg
Eli Sinooperi-Kerhon joulukuun paketti. Huopaenkelit. En vielä ehtinyt tutustua paremmin, sillä aloitin tuosta edellisen kirjoituksen paketista, eli noista tontuista. Ne on nyt kaikki maalattu, joten seuraavaksi saa kokoilla palaset yhteen. Epäilen kyllä, pysyisikö ne yhtenä mukana tulleella liimalla, mutta onpa minulla tuo kuumaliimapyssy, eiköhän sillä pysy.

1094145.jpg
Lisäksi kotiutui aurinkoisesta (?) Australiasta yksi huuto.net voittoni. Pari arkkia tarroja ja kulmaleimasin. Tuo violetti leimasin on ihan IHANA, siinä on vaatteiden kaavoja. Vielä en ehtinyt sitä tosi toimissa testailla, mutta ompelun ystävälle EHDOTON! Lisäksi siinä oli Dressmakers -leimasin. Tuo kapeampi violetti leimasin.

Ai niin, melkein unohtui. Eilen piipahdin ostoksilla Ohlsonilla. Tarttui mukaan semmoinen kiva lelu millä saa paperista aaltopahvimaista (semmoinen kahva minkä läpi rullataan esim. kartonkia ja se tule toisesta  päästä pihalle aaltopahvina) ja hopeanvärinen leimatyyny.