Tuommoinen olo meinasi iskeä, kun nyt sai noi joulukortit pois mielestä (ai, pitäiskö ne postiinkin saada vielä?!). Minä kun en oikeastaan muita kortteja lähettele; en pääsiäis enkä vappu, niin ehdin jo hätääntyä että mitäs sitten.

Vaan ideapa iski halolla päähän! LORUPUSSI!
En ole ikinä oikein tajunnut, mikä juttu toi lorupussi on, mutta ei anneta sen häiritä tahtia. Reilun parikymmentä lorua keräilin eilen illalla (joo, nukkuakin ois voinu... mikä kumma että väsyttää aamuisin!) ja niitä voi nyt sitten joutessaan hahmotella korteiksi. Jos tekis ne vaikka olemassa oleville ATC-korttipohjille. Tosin, osa loruista on niin pitkiä että täytyy katsoa mahtuvatko noin pieneen. Ilman siis että fontista täytyy tehdä kärpäsenkakkaa.

Lisäksi tein eilen oivan löydön paperinkeräyslaatikosta.
1121719.jpg Tämmöistä lahjapaperia oli joku heittänyt pois monta arkkia! Mitä tuhlausta! Otin heti talteen, tuo on sopivaa ihan paketointiin tai sitten askarteluun (värit hieman taitaa heittää kuvassa, siinä on oranssia, ruskeaa ja kultaa) taustoja. Ehjiä, siistejä arkkeja olivat kaikki, nätisti rullalla.

Mitäs muuta eiliseltä... Ohlsonilta lähti mukaan pieni (A5) lehtiö vesiväripaperia... ei kai muuta? Joo, väri+suola kantoliinan värjäykseen.