Tadaa!

(voi hitsiläinen, kerran jo kirjoitin tämän kuvineen kaikkineen ja sit kämmäsin jotain ja teksti häipyi...)

Sain siis valmiiksi korttimatskukuoren kortit. Valmista tuli 4 korttia ja 3 ATC-korttia.
1134455.jpg

Kortit:
1134457.jpg
1) Onnittelukortti: kuoresta tausta, leimakuva ja kaksi paperikukkaa. Leimakuva väritetty akvarellipuuvärein ja kohotettu taustasta, siivissä hileliimaa.
2) Onnittelukortti: kuoresta leimakuva. Väritetty jälleen akvarellipuuvärein.
3) Tyttövauvalle: kuoresta leimakuva ja sen taustalla oleva paperi. Leimakuva kohotettu taustasta, siivissä, kukissa ja hameen ääriviivat hileliimaa.
4) Poikavauvalle: kuoresta leimakuva, alaboordi ja yläboordi. Eli muut paitsi ääriviivatarra. Leimakuvat kohotettu taustasta ja hileliimaa jälleen siivissä.

ATC:t:
1134458.jpg
1) Latinakortti 1: kuoresta taustapaperi ja 3 kohotettua palloa. Teksti Non turbare circulos meos (älä sotke ympyröitäni) tulostettu tietokoneelta, kultareunukset.
2) Latinakortti 2: kuoresta taustapaperit, kuvat ja tekstit. Teksti Vanitas vanitatum (turhuuksien turhuus) tulostettu koneella.
3) Pink Elephant and Lemonade: kuoresta tausta ja kuviot. Tekstit tulostettu koneelta. Tämä oli ensimmäinen tekemäni kortti tästä kuoresta, idea tuli heti kun näin tuon elefanttipaperin.

Kuori lähtee nyt eteenpäin heti kun seuraavaksi ajan postin ohi. Kiitos vielä kerran Tanjalle ideasta, tämä oli kivaa! Ehdottomasti haluan osallistua uudestaankin.