Olipas kiva postipäivä tänään. Postimies kävi oikein ovella, kun oli (taas...) isohko kokoinen kirje (lue: paketti) ja lisäksi tuli neppipaketti (puuttuu enää neppipressi...) ja SAY-POSTIA!!!! Voi jumpe! Taas sarjassamme: Luenpa ajatuksesi. Fimo-massaa! Sitä olen monesti käynyt katselemassa, mutta en ole ostanut kun en oikein tiedä mitä siitä tekisin. Tai siis tietäisin senkin, jossain blogissa siitä oli tehty jääkaappimagneetteja (kertokaa nyt joku MISSÄ, se oli jonkun putiikin blogi mutta kuukkeli ei suostunut mulle kertomaan missä, grrrr!) ja semmoisia ehkä vois tehdä. Tai sit jotain ihan muuta, aika näyttää. Lisäksi kuoressa muumikortti, osuva sekin, Pikku Myytä kohtaan tunnen suurta sielujen sympatiaa. Niin ja sympatiasta pääsemme teehen, jota sitäkin kuoresta löytyi.

 

Ja höh, näyttää taas laskurikin olevan hävyksissä. Ja missäs mun suosittelemani linkit on?! Nettas, Donno, Sinooperi... mitähän siinä olikaan noita putiikkeja...

Höh!

***MUOKS: Tätä Finnstamperin sivulta löytyvää ohjetta taisin muistella. Ja löysin hävyksissä olleet laatikotkin, onneksi eivät olleet kokonaan kadonneet. Huh!

 

MUOKS2 19.1.2008 nyt myös kuvakin saamastani SAY-paketista
1222810.jpg

Ja kuva siitä toisesta paketista, jonka takia postimies vaivautui oikein ovelle asti:
1222817.jpg