No ei kyllä soittanut kuin yhdesti, kun en ehtinyt avaamaan ennenkuin olisi soittanut kertaakaan ;)

Kiva postipäivä siis taas oli. Samaan syssyyn Craftican ja Creativ Companyn paketit sekä Käsityölehti! Noista paketeista kun saattaa jotain salaistakin löytyä, niin enpä (vielä) laittele kuvia.

Sisällönkuvailua kuitenkin:

Crafticalta eka Magnolia-leimasimeni, nauhoja (jos vaikka opettelisin niitäkin korteissa käyttämään), korttipapereita (en kerro minkä kokoisia, ettei mahdollinen yllätys vesity) ja toinenkin leima, jossa suloisesti kestovaipaksi hahmoteltava tapaus leiman päähenkilöllä.

Creativ Companyn paketissa mm. kolmioviivain (joo, olen käynyt lukionkin mutta ei se tarkoita että sen aikainen kolmioviivain olisi missään määrin tallessa, hyvänen aika, onhan lukiosta jo aikaa viitisentoista vuotta!!), magneetti- ja liitutaulumaalit, mulperipaperia ja muovitaskuja, niitä tarvii aina.

Lisäksi puhelimeen pukkas viestin, että matkahuollossa ois noudettavaa! Jesh, pääsen lajittelemaan vaatteita telineisiin, vihdoin!
Aloitin nimittäin L&B:n jälleenmyyjänä, joten vink vink jos on kutsuja vaille meillä päin :)

Hmm... tässä taitaakin olla aikalailla sitten kaikki tilaukset saapuneina, joten nyt vain sitten toteuttamaan sitä ostoslakkoa...