Oh-hoh! Näin se vain hujahti. Helmikuu.

Oikeasti, järkyttävää miten nopeasti aika nykyään menee. Vuodet vain vilisee silmissä, mitä tahansa miettii taaksepäin että "joo, se tais olla viime tai edellisvuosi kun..." ja sitten kun tarkemmin miettii niin tapahtumasta voi olla jo hyvinkin kolme vuotta.

Mutta siis asiaan. Helmikuun Haaste on vimosta silausta vaille valmis. Lipsumisia tapahtui yksi... mutta puolustaudun sillä että se lipsahdus on osittain SAY-asiaa (toki siinä sivussa minullekin, mutta ei yksistään). Ja lasku (olikohan parikymppiä) tuosta lipsahduksesta erääntyy vasta maaliskuun puolella ;)  Muutaman kerran olen käynyt ostoskoreja täyttelemässä, mutta tilaus-nappia en ole painanut. Ikkunashoppailua siis.

Huomenna on Tiimarissa HINNANKARKAUSPÄIVÄ. Sinne aion kyllä mennä, oli helmikuu tai ei. Ja eihän tuo välttämättä enää olisikaan helmikuuta, jos ei sattuisi olemaan karkauspäivä ;)

LISÄYS 29.2..: Se siitä Tiimari-päivästä. Voi kele kuttu etten paremmin sano! Lappuliisa sitten muisti aamulla omalla kirjeellään, joten en nyt sit just mennytkään enää Tiimariin. Että ku korpes! Hitsiäkö nekin on ennen puolta yhdeksää töissä jo! Klo 8:02 olin auton jättänyt, 8:25 olin takaisin ja 8:21 oli lappuliisa käynyt. Minkä mä sille voin ettei ollu ku 20 senttiä laittaa siihen mittariin, jolla sai ruhtinaalliset 10 minuuttia pysäköintiaikaa (reilulla markalla vanhaa rahaa!!)