...josta aiemmin kerroin. SAY-postiahan se oli!

1288377.jpg
Postileimasta päättelen parini olevan Porista tai lähistöltä. Mutta ei hätää, en tarkoituksella ole nuuskinut blogeja löytääkseni salaisen ystäväni, mielestäni siitä menisi vähän maku jos sattuisi oikein arvaamaan. Mutta asiaan! Kuten neuvo kuului, avasin ensin paketissa olleen kirjekuoren, josta paljastui nuo pienet kukkaset ja kortti. Kortissa oli tiukka kielto olla kurkkimatta paketista löytyneeseen paperipussiin, siis tähän:
1288378.jpg

No, minähän kilttinä tyttönä laitoin tämän ISON paperikassin samaan kasaan odottamaan jo aiemmin tulleiden SYPY- ja YYV-kuorten kanssa. Voe tokkiinsa, kyllä mulla on toinen joulu torstaina!! En ole ennen ystävänpäivää sen enempää noteerannut, "ameriiiikan höpsötyksiä", vaan nyt tämä vuosi kyllä on ihan toista!

Nyt kun paperikassi on sivussa, sukelsin tutkimaan mitä muuta paketista vielä löytyi:
1288380.jpg
Valtava määrä papereita, arkki kirjaintarroja, leimakuvia ja Unikko-vihko!!
Aivan MAHTAVA paketti!! Uskomaton... noistakin esim. tuo paperi, missä on eri kielillä "veli" -tekstejä, aivan loistava kun pikkuveli täyttää pyöreitä ensi kesänä. Siitä tulee ehdottomasti hälle kortti (hups, mahtaakohan nörtti-veli ;) eksyä tämmöisiin blogeihin...). Tuo pizzalaatikko lähetyspakettina on tuttu, olen käyttänyt samaa kauppaa itsekin... kun vain muistaisi mikä niistä käytti kierrätyslaatikoita...

Sen verran olen SAY:tani mietiskellyt, että epäilen hänen olevan joku tosi aktiivi-askartelija, joka on mahdollisesti osallistunut aiemminkin joko SAY:hin tai muuhun vastaavaan yllättelyyn/vaihtoihin. Sen verran ammattimaisia nämä saamani lähetykset ovat olleet, että jonkinlaista harjaantumista täytyy olla hänellä olemassa.

Kiitos siis sinulle, kuka lienetkin! SAY on nyt puolessa välissä ja sinun tahtisi on ollu ihan henkeäsalpaava! Kiitän ja kumarran!!