1311224.jpg1311225.jpg
Tämä, IKUISUUSPROJEKTI!!
Tarjottimen olen ostanut joskus ensi töikseni syksyllä, ja nyt se on valmis. Kai. On vain ollut niiiiiin äärettömän vaikea päättää mitä sille tekisi. Sisäpuoleen olen tyytyväinen (maalattu valkoiseksi ja decoupage-ruusut (yllättäen, siniset!) nurkkiin), ihan bueno. Mutta projektin valmistumista on hidastanut tuo ulkoreunojen teko. Ensin peitin ne ohuella, sinisellä paperilla. Ei hjuva, puuväri kuulsi läpi kun en jaksanut pohjamaalata. Meni kuukausi jos toinenkin ja nyt tällä viikolla täppäsin siihen siniruudullisen servetin kiinni. Olkoot. Ei oikein miellytä, mutta eipä voi mitään enää.

1311221.jpg
Välipalatöinä tein tämmöiset purnukat. Pienempi on ihan pikku-pringlespurkki, puu-kuvioinen servetti kyljessään. Isompi on lammas-servetillä päällystetty lasipurkki. Tiedä sitten mihin näitäkin tarvis, mutta tulipa tehtyä. Voishan tuohon lammaspurkkiin laittaa vaikka pumpulipalloja vessanhyllylle. Jos vaan ois pumpulipalloja...

1311219.jpg
Viimeisimpänä tässä viestissä työ, johon olen tyytyväinen! Appelsiinit saivat tästä uuden kodin. Servetissä muratin, kurpitsan, päärynän, viinirypäleiden, omenoiden.....jne. kuvia "tilkkutäkkimäisesti".

Tämmöisiä servettitöitä valmistunut viikon parin aikana vaikken kuvia tänne olekaan pitkään aikaan lisäillyt. Tulkoot nyt sitten kaikki kerralla.