Joo, onhan ne ihan kivoja sinänsä nämä pitkät pyhät, mutta rajansa kaikella! ;)

Ihan toimettomana en ole ollut, ennen pääsiäistä valmistui "eines-askarteluna" pupuja ja munia (vaneria) ja pari pyöreää tipua (vaneria nekin). Ainakin toiset oli Sinooperin kerhosta, muistaakseni nuo puput. Askartelukerhosta taisivat olla tipuset. Ja jälleen tykkäsin kovasti paketeista, tuskin olisin itse lähtenyt ostamaan pieniä maalitörppösiä (värejä taisi olla ainakin 10) ja vanerinpaloja (pupuja 4 kpl, munia 8) kun en hirmuisesti pääsiäisrekvisiittaa muutenkaan tee / laita kotia erikseen pääsiäistä varten.

LISÄYS 26.3. KUVAT:
1409836.jpg 1409837.jpg

Eilen ehdin katsoa Strömsön. Näkyy Areenassa ainakin just nyt http://arenan.yle.fi/toista?id=1159981 mutta tiedä näkyykö ikuisesti? Noh, eniveiks. Tuossa askarteluosiossa oli emalointia (alkaa arenan pätkässä n. 15 minuutin kohdalla), näytti kivalta mutta jälleen semmoiselta, että tuollaista voisi olla jossain askartelukerhon paketissa. Värejäkin oli "miljuuna" Leella valittavana, että jos kaikkia lähtisi itse ostamaan niin vararikko tulisi alta aikayksikön. Tokikaan kaikkia värejä ei tarvitsisi heti itse ostaa, mutta...
Haa, löysinpäs linkin samaan pätkään http://svenska.yle.fi/matochfritid/hobbyartikel.php?id=2156

Muutakin on tullut tehtyä pyhien aikana. Servettien kanssa hääräsin yksi päivä (kuvaa myöhemmin) ja eilen ja tänään pitkästä aikaa istahdin ompelukoneelle! Eilen tuli farkkulappuhaalari poitsulle, tänään melkein valmiiksi tytön ulkoiluhousut. Kankaat on leikattuna tytön ulkoilutakkiin ja kaavat piirrettynä pojalle sortsihousuihin.

Että semmoinen pääsiäinen. Ja onhan toki ostoskorikin virtuaalisti parissakin paikassa täyttynyt, mutta niistä en enempää tästä lähin kertoile, koskapa tulee aina osallistuttua jos jonkinlaiseen salaisuus-juttuun, niin paljastun aina heti jos jokaisen ostoksen esittelen. Ehkä jatkossa esittelen jos löytyy jotain todella erikoista :)

Mutta kun tässä nyt on noista osteluista taas niin kovin papatettu, niin olen harkinnut ostolakon uusimista... Jos pitäisi kaikki H-kirjainkuukaudet ostolakkoa... helmikuu, huhtikuu, heinäkuu... No, ehkä täytyy laajentaa vähän muihinkin kuukausiin, menee muuten saldo punaiselle loppuvuodesta turhan tiuhaan!