Laitetaas välillä taas kuvaa vähän tuloksistakin. Pari viimeistä päivää ollut ohjelmassa decoupage-jutut, ne on olleet oikeastaan unohduksissa tämän blogin aloittamisesta lähtien. Kävi vain välillä semmoinen tunne, etten osaa yhtään sitä lajia, mutta kas. Kun tekee ohjeiden mukaan niin ihme juttu, toimii! Muutamia töitä kun tuli tärvättyä väärällä tekniikalla, mutta kun sivelee liimalakan työhön ja vain sormin painelee servetin siihen, niin servettikin pysyy ehjänä. Välillä yritin nimittäin sivellä lakkaa myös servetin päälle, ja sehän vain kului puhki koko ajan :(

Mutta tässä:
1230993.jpg
- ihan perus laatikko jonka alunperin ostin teepusseille (sisällä siis 9 lokeroa) mutta kun löysin lasikantisen niin tämä jäi ylimääräiseksi. Tai ei ylimääräiseksi, siellä on nyt kaikkea pikkusälää, helmiä ja haaraniittejä sun muuta pientä.

1230997.jpg
- suolakippo. Tiedä sitten mihin käyttöön pääsee, mutta tuli tehtyä. Tässä näkyy tuota tämän hetkistä pakkomiellettäni, sinistä ruusua. Se on servetti, samoin tuo harmaa ruusu on servetistä leikattu. Mulla on joku vimmattu sininen ruusu -kausi menossa, aiemmin laitoin kuvan siitä kellosta ja muistaakseni lampustakin. Ja ettei siniset ruusut lopu kesken, niin yksi poikkeama ompelu-osastolle:
1231006.jpg
tuollaisen verhon tein tänään. Yllätys yllätys! Siinä on sinistä ja punaista ruusua! Olen kyllä pulassa siinä vaiheessa jos/kun kyllästyn ruusuteemaan... No, toisaalta sitten on helppo laittaa kaikki uusiksi ;)

Mitäs muuta tänään... joo, vähän entisöintiä, maalasin uusiksi ulko-ovessa olevan tervetuloa kyltin. Aurinko on sen haalistanut ihan puunväriseksi. Nyt se on vihreä ja teksti sininen. (hmm... huomaatteko jotain logiikkaa värivalinnoissani ;) )

Yksi decoupage-kello on vielä työn alla, palannen siihen myöhemmin.