Tänään löytyi postilaatikosta taas kivaa postia, nimittäin SYPY-kuori. Sekin sai mennä samaan kasaan odottamaan YYV-kuoren kanssa. Lisäksi oli ilmoitus ISOKOKOISESTA KIRJEESTÄ. Olisikohan tämä se mystinen SAY-posti, josta minua jo kommenttilootassa "varoitettiin"? Kirjeestä tosin oli puhe... jos ei SAY-parina mikään pöytälaatikko-tiiliskivi-romaani-kirjoittaja ole, niin mitä ihmettä voi saada kirjeeseen niin paljon, ettei se postilaatikkoon mahdu? Vai olenko minä taas unohtanut tilanneeni jotain? Joo, elämä on jännittävää... etenkin näin kotosalla ollessa. Päivän kohokohta postiauto!

Mutta pöh, mihänän seisoin nenä lintassa ikkunassa kun postiauto kävi, eikä rotale edes käynyt ovella yrittämässä tarjota isokokoista kirjettään!! Onhan noita tosi isokokoisia tilauksiakin tuotu suoraan ovelle, ja vasta jos en ole ollut kotona, niin jätetty lappu millä noutaa postista. Pöh ja pöh ja vielä kerran pöh!

Niin no, olihan siellä postilaatikossa vielä yksi askarteluun liittyvä lasku myös, hyväksyisiköhän laskuttaja, jos jätän laskun maksamatta vedoten "Helmikuun Haasteeseen" ;)
Ehkäpä ei, joten paree maksella vain pois.