Kiitos teille ihanat ystävät siellä jossain!

Säästelin ystävänpäiväyllätykset tähän päivän parhaaseen hetkeen, kun lapsoset ketterät nukkuvat ja talo on hiljainen. Vain minä, kuppi kahvi (jos toinenkin) ja Teidän Yllätykset!!

1292362.jpg
Ensimmäisenä avasin ensin saapuneenkin YYV kuoren (Itulta). 2 arkkia kiiltokuvia, paljon pikkutarroja, pieniä tähtiä ja sydämiä (ihanan pehmoisia pullukoita!!) sekä aivan upeita papereita, joissa kiiltoa mukana. Kuva siis ei anna alkuunkaan oikeutta noiden todelliselle kauneudelle! Lisäksi oli kirjekuorellinen muuta "pientä sälää" eli nauhaa, timantteja.... kaikenlaista koristetta. Plus tietenkin omatekemä kortti. KIITOS ITU!!

1292371.jpg
Kakkosena aukesi, edelleen saapumisjärjestyksessä, SYPY-kuori. Kortin lisäksi 6 arkkia enkelitarroja, pieni muistivihko (tuo hymynaama) ja Nalle Puh geelikynät!! Nämä täytyy pitää visusti piilossa, taloudesta kun löytyy toinenkin innokas askartelija, tyttö melkein-viis-vee, joka ihan taatusti takavarikoisi nämä kynät omaan käyttöönsä heti nähdessään. Kuvasta ei niin näy, mutta kynissä on jokaisessa ihana tommoinen sydänkillutin päässä. Vähänks on ihanat! Kiitos SYPY! Postileimaa yritin tihrustaa, mutta on peijakas niin epäselvä, ettei saa selvää kuin ensimmäisen kirjaimen (V) ja toinen mahdollisesti (A). Kolmas on ehkä (A) tai sitten (N). Vaasa? Vaala? Vantaa? Kirjekuori vinkkaa erääseen vuokrafirmaan (onkohan se oikea nimitys tuolle alalle enää?)... eipä siis paljon apuja selvittelytyössä. Postinumero joka on laitettu minun osoitteeseen, viittaa tuohon naapurikylään... Olisiko lähettäjä kuitenkin lähistöltä, alitajunta tehnyt kepposet ja kirjoittanut väärän postinumeron? No, illalla se selvinnee!

(käynpä tässä välissä hakemassa sen toisen kupin kahvia ja jatkan sitten)

1292412.jpg
Vihdoin, SAY-paketti!! Ajatustenluku jatkuu. Olin juuri päättänyt etten tänään ota pullapalaa tämän kahvin kanssa, kun on tullut mutusteltua ihan liikaa jo pitemmän aikaa. No vot! Pussista putkahti Fitness-patukka!! Sitä tässä nyt nautiskelen, kiitos! Lisäksi pussissa oli tuo kaunis valkoinen rasia, jonka ikkunasta näkyi tuo pinkki paperi. Ei siis mitään aavistusta sisällöstä, ehdin epäillä esim. joku kaunis saippua (no, saippua nyt ollut mielessä kun itse lähetin sellaisen :) ) mutta hyvä etten pepulleni pudonnut kun käärin tuon auki, Magnolia-leimasin!! Tämä on jo aivan liikaa, sinä hemmottelet minut ihan piloille, kuka sitten ikinä oletkaan!!

Kiitos vielä kerran teille; Itu, SYPY ja SAY! Teitte päivästäni juhlan!