1371052.jpg
Tämmöisiä juhlittiin viime viikolla. Kakku näyttää kuvassa ihan pannukakulta, mutta kyllä siinä nyt sentään kaksi kerrosta on :)  Ylevä tarkoitus oli tehdä jos sun millaista luomusta, mutta kun ei oo tuota kiinnostusta leipomiseen välttävää enempää, niin tommonen sit tuli. Yksi suunnitelma oli esim. värjätä kermavaahtoa siniseksi ja tehdä tuohon kakun päälle auton kuva sillä. No, suunnitelmaksi jäi, se väri oli jotain järkyttävää! Se värjäsi kädet ihan siniseksi eikä lähtenyt millään! Tuli siinä sitten tehtyä käsikuorintakin (ja sormet oli edelleen siniset...). Onneksi olin kaupasta napannut mukaan auto-vaahtokarkkeja, ne sitten parkkeerasin tuohon kakun päälle ja lakupötköistä tuo 2 v. Hyvää oli, vaikkei tuon kummoisemman näköinen...

1371044.jpg
Tässä sitten jotain missä onnistuin kakkua paremmin, kortti!
Oikeasti tuossa kortissa on päällä pojan nimi hopeisin irtotarroin, mutta haluan pysyä anonyyminä sen suhteen ja piilotin nimen kortista. Että ei se ihan noin tyhjä oikeasti ole tuo kortti.

1371051.jpg
Ja tällainen kortti on sisältä. Toki tästäkin puuttuu onnittelutekstit, mutta samasta syystä kuin yllä, otin kuvan ennen kuin kirjoitin mitään.