Siis katsokaa ja ihastelkaa!

1410080.jpg

Tämmöinen odotti postilaatikossa! Viimeinen lähetys SAY-ystävältäni... Iloisen haikeat tunnelmat minulla... Tuossa vieressä odottaa tuo kirjekuori avaamistaan... takanaan lukee "Avaamalla tämän kuoren, saat tietää kuka oli SAY:si"... vielä en avaa, haluan pitkittää jännitystä... ja ennen avaamista kertoa Sinulle, rakas salainen askarteluystäväni, etten osaa edes sanoa kuinka kiitollinen olen ollut tästä kierroksesta! Olet ollut aivan uskomattoman avokätinen lähetyksissäsi. Ja näköjään loppuun asti käynyt etsimässä ajankohtaisia vinkkejä lähetyksiisi, tässäkin tuota kaksipuolista teippiä! Kiitos ja ISO HALAUS sinulle, kuka sitten lienetkään. Ja sehän selviää ihan pian.

****rumpujen päristystä****

Riiips, kuori aukesi....

1410106.jpg

Löytyi kaunis kortti... (huomaatteko, pitkitän edelleen omaa jännitystäni, en ole vieläkään avannut korttia vaan etenen ihan oikeasti tässä tahdissa)

****lisää rumpujen päristystä****

TANJA!!!! En ikumaailmassa osannut epäillä! Putoaisin tuolilta, jos en suht tukevasti tässä istuisi... Aivan ihanaa! Ja olenhan tässä kyllä blogissasi käynyt, mutta et ole kertaakaan ollut edes epäiltyjen listalla (ja se lista on aika olematon, mutta ei jumiteta nyt siihen ;) ) Ja kiitos, matskukuori-kolmosta odotellen!

Näin päättyi siis osaltani SAY4. Oman paljastukseni olen laittanut jo ennen pääsiäistä, olettaen että sen piti olla eilen perillä vastaanottajalla. Kaikin puolin olen tyytyväinen kierrokseen, mitä nyt omalta osaltani olisin voinut ehkä vähän parempiakin lahjoja laittaa menemään, mutta sen tein mihin pystyin, vai miten ne urheilijatkin selittelevät.

Huh huh, nyt vain sulattelemaan tuota viimeistä lähetystä... oletko Tanja ihan itse tehnyt nuo paperit? Upeita!